ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΩΡΟΥ

Η Gallery είναι μια φιλόξενη αίθουσα τέχνης στην καρδιά της Παλιάς Πάτρας στο πλέον επίκαιρο Πολιτιστικό χώρο στο Ρωμαϊκό Ωδείο.

Πρόκειται για έναν διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο 100 τ.μ. πλήρως εξοπλισμένο, λειτουργικό και προσβάσιμο με όλη την αναγκαία φωτιστική, τεχνική και ακουστική υποδομή για να ανταποκριθεί και να υποστηρίξει τεχνικά και οργανωτικά κάθε εκθεσιακή δραστηριότητα και εκδήλωση.

Η Gallery θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση, θα φιλοξενεί και θα διατίθεται για την διεξαγωγή καλλιτεχνικών εκθέσεων και προβολή των έργων καλλιτεχνών Ελλήνων και Ξένων.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, ένεκα των πολυπληθών επισκέψεων για να παρακολουθήσουν τις σημαντικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές παραστάσεις του Ρωμαϊκού Ωδείου, θα λειτουργεί μέχρι αργά το βράδυ, όπου θα εκτίθενται έργα καλλιτεχνών, θα ενημερώνει και θα προβάλει το πολιτιστικό και καλλιτεχνικό της έργο και τις Πολιτιστικές και Καλλιτεχνικές δράσεις και εκδηλώσεις τόσο της Πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

 • Διάθεση εκθεσιακού χώρου
 • Παρουσιάσεις βιβλίου
 • Διεξαγωγή σεμιναρίων, ημερίδων ποίησης και λογοτεχνικών έργων

 • Οπτικοακουστικές διαλέξεις
 • Παρουσιάσεις αθλητικών αρχείων και πολιτιστικών σωματείων
 • Τιμητικές παρουσιάσεις προσώπων

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GALLERY

Υπηρεσίες που θα προσφέρει η Gallery για την εκπλήρωση των Καλλιτεχνικών σκοπών του Κέντρου Πολιτισμού-Ολυμπισμού «Κωστής Παλαμάς»:

 • Προβολή και ανάδειξη των καλλιτεχνικών δημιουργιών των μελών του Συλλόγου καθώς και κάθε καλλιτέχνη του Ελληνικού και Διεθνή καλλιτεχνικού χώρου που θα επιλέξει να συνεργαστεί και να προβάλει το καλλιτεχνικό του έργο.
 • Διάθεση για την φιλοξενία ή ενοικίαση της Ομαδικής ή Ατομικής παρουσίασης των έργων των καλλιτεχνών σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο.
 • Ομάδες Καλλιτεχνών με διαφορετικές Καλλιτεχνικές τάσεις θα μπορούν να προβάλουν το καλλιτεχνικό τους έργο και να επεξηγούν με διαλέξεις τις ιδιαιτερότητες της τεχνοτροπίας τους.
 • Ο εκθεσιακός χώρος θα δύναται να διαμορφώνεται ώστε παράπλευρα με την επισκεψιμότητα των φιλότεχνων να προβάλλονται και στοχευμένες παρουσιάσεις με ομιλίες και διαλέξεις για τις Τέχνες τις Τεχνοτροπίες και την μορφωτική τους συμβολή στον Πολιτισμό και την Κοινωνία.
 • Κατά περιόδους ειδικών γεγονότων και σε συνεργασία με αντίστοιχους φορείς, η Gallery μπορεί να εκθέτει διάφορα συμβολικά εκθέματα Πολιτισμού και Τεχνών προς ενημέρωση και επιμόρφωση των φίλων και συν διοργανωτών.
 • Διαφήμιση της προβαλλόμενης έκθεσης με ηλεκτρονικό και έντυπο τρόπο, από τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις Τηλεοράσεις και τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς.
 • Διάθεση προσκλήσεων και ενημερωτικών προγραμμάτων σε φιλότεχνους και φίλους.
 • Παρουσίαση της έκθεσης και των καλλιτεχνικών δημιουργημάτων των καλλιτεχνών από γνωστούς κριτικούς τέχνης.
 • Προβολή των εγκαινίων των εκθέσεων και προσφορά κοκτέιλ στους φιλότεχνους.

Διάρκεια

Μόνιμη Συλλογή

Ώρες Επίσκεψης

Ώρες Λειτουργίας Μουσείου
Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 18:00
Σάββατο 09:00 – 15:00

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 261 032 1653, 6976632724, 6974492892

ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ GALLERY-ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ

H Gallery θα μπορεί να διαθέτει έργα Τέχνης προς πώληση

καθώς και διάφορα εκθέματα, πίνακες ζωγραφικής-Αγιογραφίες-Γλυπτά-Ψηφιδωτά-Ξυλόγλυπτα-Χαρακτικά-Αντίγραφα-Φωτογραφικά έργα και κάθε μορφής Καλλιτεχνικών κατασκευών.

Η Gallery θα δύναται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο,

ως μόνιμο εκθετήριο πώλησης, τουριστικά αντικείμενα και ειδικά βιβλία που έχουν άμεση σχέση με την μορφή και τον σκοπό του Κέντρου Πολιτισμού-Ολυμπισμού «Κωστή Παλαμά».

Η Gallery θα διαθέτει χώρο αναψυχής με πώληση ειδών αναψυκτηρίου

Για την προβολή – διαφήμιση και εμπορία των έργων τέχνης λειτουργεί αξιόπιστο e-shoping

Οι φιλότεχνοι έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας τις καλλιτεχνικές παρουσιάσεις της gallery και την διευκόλυνση να προβαίνουν σε αγορά έργων τέχνης με τον πλέον ασφαλή και διευκολύσιμο τρόπο.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΔΙΓΛΩΣΣΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΕΥΚΩΜΑ

«ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΜΝΟΣ-ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ»